Veszprém FC szurkolói oldal
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Archívum
 
Tippverseny
 
QSU

 

 
Linkek
 
Tavaszi szezon

Veszprem

Zárójelben az őszi eredmény:
16. FORDULÓ 
febr. 25. (Szo) 
Veszprém FC–Soproni VSE(2-3) 
17. FORDULÓ 
márc. 3. (Szo) 
FC Ajka–Veszprém FC(1-0) 
18. FORDULÓ 
márc. 10. (Szo) 
Ferencvárosi TC II–Veszprém FC(1-3) 
19. FORDULÓ 
márc. 17. (Szo) 
Veszprém FC–Kozármisleny SE(1-3) 
20. FORDULÓ
márc. 24. (Szo) 
Szigetszentmiklósi TK–Veszprém FC(1-1) 
21. FORDULÓ 
márc. 31. (Szo) 
Veszprém FC–Dunaújváros Pálhalma ASE(2-1) 
22. FORDULÓ 
ápr. 7. (Szo) 
Győri ETO FC II–Veszprém FC(0-4) 
23. FORDULÓ 
ápr. 14. (Szo) 
Veszprém FC–MTK Budapest(1-5) 
24. FORDULÓ
ápr. 21. (Szo) 
Budaörsi SC–Veszprém FC(1-3) 
25. FORDULÓ
ápr. 28. (Szo) 
Veszprém FC–Paksi FC II(1-1) 
26. FORDULÓ 
máj. 5. (Szo) 
Videoton-PFLA–Veszprém FC(2-2) 
27. FORDULÓ 
máj. 12. (Szo) 
Veszprém FC–Tatabánya(0-0) 
28. FORDULÓ
máj. 19. (Szo) 
BKV Előre–Veszprém FC(2-2) 
29. FORDULÓ 
máj. 26. (Szo) 
Veszprém FC–Bajai LSE(1-1) 
30. FORDULÓ  
jún. 2. (Szo) 
Gyirmót FC–Veszprém FC(1-2)

 

 
-Archív videók-
-Archív videók- : 1988.12.03. Ferencváros-Veszprémi SE 3-1(1-0)

1988.12.03. Ferencváros-Veszprémi SE 3-1(1-0)

  2011.03.02. 18:08

Ferencváros -- Veszprém 3:1 (1:1)

Üllői ut, 12.000 néző, v: Nagy L.

Ferencváros: Józsa -- Vaszil, Pintér, Limperger, Keller -- Topor (Páling 71.), Bánki, Kincses -- Fischer, Dzurják, Nagy Zs. (Dukon 71.)

Veszprém: Kakas -- Bimbó, Baranyi, Csík, Szécsi (Sánta 63.) -- Bognár, Csongrádi, Kelemen -- Rugovics, Kiss, Süle

Gól: Fischer (11., 89.  -- utóbbit 11-esből), Páling (93.) illetve Süle (15.)
Sárga lap: Keller (16.), Pintér (32.), Fischer (85.) illetve Szécsi (15.), Süle (41.), Sánta (81.), Csongrádi (85.), Baranyi (86.), Rugovics (94.)
Jók: Pintér, Fischer, Kincses illetve Kakas


A mérkőzés előtt a zöld-fehérek népszerü, sérülése után lábadozó kapusa, Zsiborás Gábor Melinda pop-énekesnővel a Springer-szobor előtt duettben bemutatta a Mezcsere cimü uj sportslágert.

Melinda kezdőrugása után gyászszünet következett: a IX. kerület közönsége az elhunyt dr. Lakat Károlyra, az FTC volt játékosára, mesteredzőjére, örökös bajnokára emlékezett.

A mérkőzést a hazaiak támadásai vezették be, s mezőnyfölényük hamarosan gól eredményezett. A 11. percben Kincses 21 m-es jobb felső sarokba tartó szabadrugását Kakas szögletre ütötte. A beivelés után Fischer szemfülesen a bal sarokba vágta a labdát. A válaszra nem kellett sokáig várni: Pintér 10 m-re Józsa kapujától felvágta Sülét, s a megitélt szabadrugást Kiss hajtotta végre. Lövését Józsa háritotta, de a korábbi sértett résen volt, s a kipattanó labdát 2 m-ről a hálóba helyezte. A vendégek találata után ismét a ferencvárosiak vették át az irányitást, de lehetőségeiket nem tudták gólra váltani. Erre ismét Fischernek volt a legnagyobb esélye -- 10 m-ről hatalmas helyzetből leadott lövését azonban Kakas bravurosan az alapvonalon kivülre tenyerelte. A félidő hátralévő részében is a zöld-fehérek próbálkoztak, a vendégek viszont sorra lefékezték rohamaikat. A 33. percben Limperger betört a 16-oson belülre, ahol Baranyi felvágta. A játékvezető a vonalról itélt szabadrugást. Ezt Kincses ismét jól lőtte, de Kakas is a helyén volt. A játékot sok szabálytalanság tarkitotta.

Fordulást követően nem sikerült rögtön utjára inditani a labdát, mivel a játékvezető jelezte, hogy a Nagyvárad téri állóhelyről valamit bedobtak Kakas kapuja elé. Végül elvégezték a középkezdést. Rögtön Topor előtt adódott igéretes lehetőség, de tulságosan kivárt, igy a védők közbeléptek. Az 51. percben ismét a szőke középpályás került helyzetbe, ezuttal mintegy 10 m-ről bombázott fölé. Ezután Dzurják két szép megmozdulásának tapsolhatott a közönség, először kiszoritott helyzetből a kapufára fejelte a labdát, majd 18 m-ről eresztett meg jó lövést, amely centiméterekkel kerülte el a jobb alsó sarkot.

Nagy iramot diktáltak a hazaiak, Kakas kapuját többször is a szerencse mentette meg a góltól. A vendégek alig lépték át a felezővonalat. Ugy tünt, csak idő kérdése, hogy az FTC döntésre vigye a dolgot. Az üggyel-bajjal védekező veszprémiek szinte minden lövésbe belevetették magukat, igy óriási helyzeteket is megusztak. A mérkőzés végére elszabadultak az indulatok, Nagy L. sorozatban osztogatta a sárga lapokat. A 88. percben Keller buktatása után a büntetőpontra mutatott. Az itéletvégrehajtó Fischer volt, aki a bal sarokba helyezett (2:1). A játékvezető ezután Glázer Róbertet, a vendégek vezetőedzőjét az öltözőbe küldte, majd egy üveg is berepült a pályára. Percekig állt a játék, a vendégek minden önuralmukat elvesztették. A 93. percben a csereként beállt Páling adta meg a kegyelemdöfést a veszprémieknek.

Az összkép alapján a hazaiak győzelme teljesen megérdemelt. A vendégek a vereséget nem birták elviselni. A találkozó majdnem félbeszakadt Fischer büntetőjét követően.

 
Számláló
Indulás: 2006-09-02
 
Idő
 
Következő mérkőzés

Veszprém FC-Soproni VSE

2012.02.25. 14:00 Veszprém

 Veszprém FC   Soproni VSE

 
Veszprém FC Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Veszprém TV

 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady